Ferma Pupaza

Ferma Pupaza este amplasata intr-un cadru natural, departe de zgomotul soselelor si agitatia asezarilor omenesti. Ferma Pupaza inseamna livezi de pomi fructiferi, culturi de capsuni si de plante tehnice, dar mai ales inseamna piscicultura si cresterea pasarilor exotice.

Aici este locul unde linistea este tulburata doar de strigatele paunilor sau de bataile aripilor lebedelor negre. Locul unde impreuna cu familia va puteti incarca bateriile cu energie pentru tot restul anului.

Puteti pescui, avand la dispozitie 43 ha de luciu de apa ce ascunde crapi si somni uriasi, dar si salai si stiuci din vremuri indepartate. Si aceasta nu-i tot ceea ce puteti descoperi aici. Copiii dumneavoastra pot vedea de aproape o multitudine de pasari: pauni albi, pauni arlechin, lebede albe si negre, rate mandarin, rate caroline, gaste de Nil, gaste Califar, porumbei si multe altele, toate crescute si ingrijite de catre noi cu multa daruire si cu mult efort. Peste 30 de specii de pasari exotice, aclimatizate si crescute de noi.

Suntem convinsi ca toate acestea or sa va surprinda intr-un mod foarte placut.

Noi facem numai lucruri frumoase, dovada sta si popularea cu pasari exotice a parcurilor bucurestene, Cismigiu, Herastrau, IOR si Bordei, unde sunteti invitati cu totii sa va bucurati de privelistea incantatoare oferita de aceste pasari crescute de noi.